Lazada Malaysia

Wednesday, July 26, 2017

Home » HOW TO REACT WHEN SOMEONE CRITICIZES YOUR BLOG?

HOW TO REACT WHEN SOMEONE CRITICIZES YOUR BLOG?

Assalamualaikum.

Fuh, tajuk entri saya kali ni seakan mencabar diri saya. Yela mana pernah saya buat entri camni. Blog saya dikritik? Pasal apa? Kenapa? Okay maybe sekarang ni korang akan tertanya2 kenapa saya buat entri ni kan. Ceritanya like be...

Baru2 ni blog saya telah dikomen oleh someone yang saya rasa ia merupakan komen yang positif buat saya dan blog ini. Sorry to say, but I need to "hide" her name. I just copy paste the comment here. The comment is sound like this...

"I love your blog design and everything. There are more tutorial and tips here. But its too baku and not fun to read. Maybe u can add some other languages here. Yeah I know this blog has translation but I want the more than this. Love from me and I will support u always".

Wow! Sejujurnya saya terkejut bila baca komen ni sebab saya rasa saya dah lama tak menulis. Tak sangka masih ada orang yang sudi baca entri lama saya. Thank you sis blogger UK sebab sudi bagi feedback yang positif ni. Saya harap sis dapat translate entry saya ini pula ye. Berkenaan dengan komen sis tu, ya memang saya ini sejenis yang suka campur2 bahasa bila bercakap tapi ini blog, sis. Saya takut pembaca pening bila saya cakap campur2 ini. Or maybe I need to change the language? Oh noooo....

Tengok sekarang ni saya rasa saya dah bertukar cara penulisan yang dulunya "agak baku" kepada santai. I lost my identity. Ataupun saya perlu kekal kepada yang sedia ada pembaca kenal saya?

I need to know. Any comment from my readers please...

1 sweet comments:

sarah lalala said...

singgah sini :)

https://messarah.blogspot.my/2017/07/baru-sem-1.html